Bannerikuva

SKENAR OY

PALVELUT

REFERENSSIT

YHTEYSTIEDOT

YHTEYDENOTTO


PALVELUT

Hyödynnämme toiminnassamme laajasti alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten kehittämisverkostojen ja kumppaneiden osaamista eri liiketoiminnan osa-alueilla. Teemme toimeksiannoissa yhteistyötä tarvittaessa esimerkiksi Tekesin, TE-keskuksen, VTT:n, e-liiketoimintaverkoston, yliopistojen ja korkeakoulujen sekä muiden kehittäjäorganisaatioiden kanssa. Asiakasprojektimme ovat kohdistuneet erityisesti liiketoiminnan kehittämiseen palvelusektorilla ja palveluissa.

Skenar Oy tarjoaa yrityksille ja organisaatioille seuraavia kehittämispalveluja:

Konsultointipalvelut
Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille liiketoiminnan konsultointia mm. sähköisen liiketoiminnan hyödyntämisessä, verkostoitumisen edistämisessä (esim. yritysverkoston muodostaminen ja strateginen kehittäminen), osaamisen kehittämisessä ja strategisessa johtamisessa sekä palvelujen tuotteistamisessa ja kaupallistamisessa.

Koulutuspalvelut
Toteutamme yritys- ja organisaatiokohtaisia räätälöityjä koulutus- ja valmennuspalveluja liiketoimintaosaamisen eri osa-alueilla, erityisesti sähköisessä liiketoiminnassa, verkostoitumisessa, innovaatioiden kaupallistamisessa ja markkinoinnissa.

Tutkimus- ja kehittämispalvelut
Teemme selvityksiä ja tutkimuksia asiakkaillemme; yrityskohtaiset markkinatutkimukset, osaamiskartoitukset, liiketoiminta-analyysit, strategiset kehittämissuunnitelmat sekä toimialakohtaiset analyysit ja kehittämissuunnitelmat.

Ole hyvä - ota yhteyttä kehittämisasioissasi!

Skenar Oy  Juutinraumankatu 7 A 6  00220 HELSINKI  +358 (0)40 7239 779  info@skenar.fi  www.skenar.fi Y-tunnus 2152543-9